Prywatny Detektyw, Biuro Detektywistyczne, Zdrady

Opinie i referencje

Cechuje nas wysoki poziom usług, profesjonalna obsługa klienta oraz wysoka jakość dostarczanej dokumentacji. Zespół naszych doświadczonych, licencjonowanych detektywów zdobędzie dla Państwa każdą informację, nie tylko na terenie całej Polski, ale i całego świata.
Nasze usługi detektywistyczne są najwyższej jakości, o czym świadczą opinie i rekomendacje z całej Polski.

Przeczytaj opinie na nasz temat:

Doskonała
Na podstawie 26 opinii
Patrycja Stępień
Patrycja Stępień
2023-08-02
Profesjonalne podejscie do klienta, super 👌
Waldemar Wojnar
Waldemar Wojnar
2023-08-02
Firma godna polecenia, profesjonalnie i dyskretnie w każdym temacie
Weronika
Weronika
2023-08-02
Bardzo profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Pan Tomek wykazał się dużą wiedzą, życzliwośćią, a jednoczenie wyrozumiałością w trudnej sytuacji. Widać, że pracują tam ludzie, którzy robią to z pasji i mają duże doświadczenie. Serdecznie polecam
Bartłomiej Morek
Bartłomiej Morek
2023-08-01
Świetni fachowcy. Nic dodać nic ująć🙂👍💪
Dominika Gorgolik
Dominika Gorgolik
2023-08-01
Najlepsza Agencja Detektywistyczna! Fachowa i rzetelna pomoc. Polecam wszystkim!
Kasia Szadkowska
Kasia Szadkowska
2023-08-01
Najlepsza Agencja Detektywistyczna w całej Polsce! Serdecznie i z całego serca polecam! Naprawdę będziecie zadowoleni.
Kamil
Kamil
2023-08-01
Polecam. Agencja godna zaufania, profesjonalna i rzeczowa.
Angela Siwa
Angela Siwa
2023-08-01
Mocna 5 za całe zaangażowanie i wykonaną pracę. Korzystałam z usług biura detektywistycznego Spectrum i jestem bardzo zadowolona. Rzeczowy kontakt, dyskrecja, sposób działania zadawalający dzięki czemu udało się dość sprawnie i szybko zamknąć sprawę. Jeśli ktoś szuka skutecznego, konkretnego i profesjonalnego detektywa - z serca polecam. Ja ze swojej strony - dziękuję.
Polskie Stowarzyszenie Licencjonowanych Detektywów
Profesjonalny Detektyw Gorlice, Nowy Sącz
Dobry detektyw Gorlice, Nowy Sącz
Dobra i godna zaufania Agencja Detektywistyczna Gorlice, Nowy Sącz
4.8/5 - 60 ocen
Call Now Button